12, Assen Jordanov- blv.1592 Sofia, Bulgaria

Loading...

ПРОДУКТИ

Резистори
Вижте повече
Тример кондензатори
Вижте повече
Системи с въздушно охлаждане
Вижте повече
Системи с водно охлаждане
Вижте повече
Метали
Вижте повече

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

EBG е водещ международен производител на електронни компоненти, специализиран в разработката и производство на специализирани резистивни компоненти. Централният офис на EBG е позициониран в Австрия. Компанията оперира с представители от цяла Европа, САЩ и Азия.

От 1977 г. до сега, EBG разработва и внедрява множество качествени електронни компоненти към продуктовото си портфолио. От своя австрийски завод, EBG изнася повече от 85% от продукцията си за клиенти от цял свят. EBG е специализирана в производството на високо-технологични електронни компоненти, а не в масовите стандартни компоненти.

Характеризират се с много ниски и гарантирани температурни коефициенти и коефициенти на напрежение, висока стабилност, надеждна работа при високи температури и много тесни толеранси. Всички продукти отговарят на съответните изисквания за опазване на околната среда и са в съответствие с европейските и американските военни спецификации.

Основните клиенти на EBG са от целия свят, голяма част от които се включват в списъка на фирмите от FORTUNE 500 Производствената гама включва изключително многообразие от метал-оксидни продукти,на базата на собствена Metox-film технология. Предлагат се в различни конфигурации като високоволтови резистори, мощни резистори,ултрависоковолтови резистори,резисторни сборки,шунтове и metal-film резистори. EBG е сертифицирана по EN ISO 9001: 2008.

http://www.ebg-resistors.com/

Фирма DAU е основана през 1970 г. и е локализирана в Ligist, Австрия. От основаването си компания DAU е участвала в производството на електромеханични компоненти, а през последните 20 години се превърна в добре позната фирма, специализирана в решаване на проблеми с охлаждащи устройства и системи за високо мощна електроника. Фирма DAU-GmbH се явява единствен производител на тример кондезатори в Европа, като гамата им обхваща стойности от 3 pF до 600 pF. Те отговарят на изискванията на DIN IEC 418, както и на Европейските военни стандарти.

http://www.dau-at.com/?LNG=en

L-TEK Elektronica е семейна компания, основана през 1994 г. в Šentjernej, Словения. От създаването си L-Tek остава специализирана и фокусирана върху научните изследвания, развитие и производство на електронни модули, електромеханични компоненти и софтуерни решения за различни индустрии с малък и среден размер, от високотехнологичния сектор. L-TEK е призната международна компания, предоставяща продукти и услуги на хай-тек индустрии и клиенти (напр. ARM, IBM ...).

http://www.l-tek.si/

Фирма THYSSENKRUPP-AG е немски мултинационалнен конгломерат и е един от най-добре познатите производители на метали. Със седалище в Дуисбург и Есен компанията е разделена на 670 дъщерни дружества по целия свят.

Стандартите за качество на продукцията им отговарят на световните стандарти, което ги нарежда на челно място сред производителите на метали. Продуктовата гама е изключително широка и включва черни и неръждаеми стомани, инструментални и конструкционни стомани,корозионно-,киселинно и термо-устойчиви стомани,както и цветни метали като алуминий,мед,месинг,титан и специални сплави. Всички те се предлагат във формата на пръти, тръби, ленти и листови материали, както и фитинги. Фирмата предлага за доставяните метали и дейности като лазерно и плазмено рязане, гилотинно рязане,шлайфане и полиране и защита на повърхностите на металите.

В допълнение към производството на стомана, продукти на ThyssenKrupp варират от машини и промишлени услуги до високоскоростни влакове и корабостроене.

https://www.thyssenkrupp.com/en/

ЗА НАС

Родиа Инт ООД е създадена през 1994 г. Със седалище в гр. София, България, Родиа Инт е официален представител за територията на България и Румъния на компаниите EBG-GmbH, DAU-GmbH, L-Tek Elektronika и THYSSENKRUPP-AG – Световни производствени лидери във високо-технологични пасивни електронни компоненти и охлаждащи системи в електрониката, както и метални профили за промишлеността. Продуктите на тези фирми се произвеждат само в страни от Европейския съюз, което гарантира тяхното изключително качество.

Родиа Инт ООД е сертифицирана по БДС EN ISO 9001: 2008.